Om Svenskt forum för Westernridning


Western-ridning.com vill verka för att sporten och den hästhantering som western förespråkar sprids. Vidare vill vi försöka knyta detta avlånga land samman med en naturlig mötesplats för likasinnade. Välkommen att delta!


Idé och vision

Vår vision är att kunna bli en heltäckande portal för allt inom westernridning. Vi tror nämligen att ju mer information som sprids om westernridning, desto bättre kommer hästarna ute i landet att må. Detta på grund av att med western så kommer ofta en annorlunda syn på hästen och träningen.


Man behöver inte alls vara en utövare av westernridning för att ta till sig godbitarna i western. Det går precis lika bra att vara en dressyr-, hopp- eller fälttävlansryttare eller bara en glad amatör! Western är nämligen så mycket mer än bara utrustning, regler och tävlingar.


Historik

Western-ridning.com är en idé som länge grott p.g.a. att vi tycker det har saknats ett bra och oberoende forum. Första versionen lanserades första gången 17 februari 2003 och blev omgående populär. Nuvarande version släpptes under våren 2005.


Annonsera här

För prislista och beskriving klicka här. Det är billigt och effektivt att annonsera på små oberoende branchforum. Även du som har små pengar har råd!


Copyrights

Det är inte tillåtet att ta material från denna website utan att först fråga om lov.


Ansvarig utgivare och webmaster

Robert Nilsson är webmaster för denna sajt. Mailadress: robert(a)rnit.se.


Analysera din text

Hitta adverb och andra analyser gratis.
Stellans skogstjänster